وبلاگ

تهیه خیارشور خانگی (تخمیری)

تهیه خیارشور خانگی

تهیه خیار شور خانگی (تخمیری)

خیارهای تهیه شده را ابتدا درجه بندی کنید، شستشوی کامل انجام دهید و گل های آن را جدا نمایید، سپس خیار را به همراه سبزیجاتی که به طور کامل پاکسازی و شستشو داده شده، داخل ظرف های مورد نظر که لازم است کاملاً بهداشتی و ویژه مواد غذایی باشند بریزید و آب نمک با غلظت ۸-۵ درصد به آن اضافه نمایید.

از آن جایی که در مراحل اولیه تخمیر ممکن است لایه سفید رنگی در سطح محصول ایجاد شود، بهتر است روزهای اول درب ظرف باز گذاشته شود تا هم از تشکیل این لایه جلوگیری گردد و هم گاز ناشی از تخمیرهای ناخواسته خارج شود.

عمل تخمیر ۹-۶ هفته طول می کشد و بعد از آن محصول آماده مصرف خواهد بود.

مخلوط آب و نمک باعث تغییرات مطلوب دلخواه در خیار شور می شود.

وجود نمک در آب باعث رشد میکرو ارگانیسم های تولید کننده اسید لاکتیک شده و تولید اسید به همراه نمک از رشد باکتری های نامطلوب و گندیدگی محیط جلوگیری می کنند.

3 thoughts on “تهیه خیارشور خانگی (تخمیری)

  1. امین حسینی گفت:

    بسیار عالی بود ، ممنون به خاطر پست مناسب و بی نقص شما

    1. مدیریت سایت گفت:

      با سلام و درود خدمات شما
      از دیدگاه خوب شما کمال تشکر را داریم

  2. الناز گفت:

    سلام
    طبق دستوری که گذاشتید، خیارشور درست کردم و مزه اش خوب شد؛ ممنون

    البته باید اعتراف کنم به خوشمزگیه خیارشور شیشه ایی شما نمیرسه، مزه ی اون چیز دیگه ایی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *